Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΣΑΤΙΡΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΜΑΤΑ (Γιάννης Δ. Παπάνης)


 Γιάννης Παπάνης:
Αγαπητοί φίλοι, με πολλή χαρά και με ένα πλατύ ειρωνικό ...χαμόγελο , σας παρουσιάζω το νέο μου βιβλίο, που αποτελεί μια σειρά από σατιρικά ποιήματα , γύρω από την πολιτική ζωή της χώρας μας κατα την τελευταία πενταετία. 
Όπως θα διαπιστώσετε γενικά η ζωή και η πολιτική , που την συνοδεύει, είναι μια τεράστια ... φάρσα, όταν την παρακολουθεί κανείς από την απόσταση μιας πενταετίας. ΄Ετσι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίζει κανείς τα γεγονότα , ακόμα ίσως και τα πιο τραγικά , είναι το χιούμορ ,που τσακίζει κόκαλα. Και ευελπιστώ μαζί με τον συνεργάτη μου σκιτσογράφο , φίλτατο Αντώνη Κυριαζή , που με μια σειρά γελοιογραφιών , που κάναμε από κοινού, να κοσμούμε το παρουσιαζόμενο βιβλίο μαζί με τα χιουμοριστικά στιχουργήματα , που το συνοδεύουν. Ελπίζω να χαμογελάσετε και σεις στις μαύρες μέρες της κατήφειας των καιρών μας.
 ΄Οσοι λοιπόν πιστοί θέλετε να βάλετε και λίγο χιούμορ στην καθημερινότητα σας μπορείτε να περάσετε από τα βιβλιοπωλεία της Μυτιλήνης , Χατζηδανιήλ , Book and Art (στη Μητρόπολη) και Χαλκίδη για μια μικρή ανάσα κεφιού. 
Με την αγάπη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: